• 17.07.2017 - 16:46
17.07.2017

Hallo! Miss positiv hadde planlagt å tilbringe hele dagen i Legoland. Vel, etter 5 timer så hadde alle fått nok. En sliten gutt sovnet i vognen sin, og vi andre kunne nok også ønske at vi hadde en vogn å sovne i. Man skulle ikke tro man ble mer sliten av Legoland enn å løpe maraton (selv om jeg aldri kommer til å løpe noe maraton), men helt seriøst - det tar på. Det er liksom ikke nok med en gutt som hater å sitte i vognen når det er så mye spennende overalt, og deretter blir borte i folkemengden, men det er køene som tar knekken på meg. Det er ikke så gøy å stå i kø 35 minutter for å kjøre en karusell som er ferdig på under 2, men slik er det visstnok i fellesferier. Vi fikk i hvertfall tatt 4-5 karuseller innenfor Abel sin høyde, og han storkoste seg - selv i en karusell som han måtte ta helt alene. Tøffe gutten min!

Jeg håper vi klarer å lære han snart at det er farlig å løpe fra oss i folkemengder, for jeg er ikke så gira på å løpe sikk sakk maraton mellom folkemengder så veldig mange flere ganger. Heldigvis blir han større og smartere for hver dag som går, så jeg tenker at vi prøver oss på en ny fornøyelsespark om noen år og at det da går enda bedre :o) 

Legoland var større og bedre enn jeg husker det (mener jeg var der når jeg var rundt 10 år), og hadde vi vært der uten Abel og på en dag folkemengden ikke gir meg klaustrofobi, så hadde det nok vært litt gøy for de voksne også.

Nå ligger jeg i den bitte lille sengen i hytten vår på campingplassen og har akkurat jobbet litt. Ryggen min som jeg har problemer med takler fornøyelsesparker veldig dårlig, så jeg blir nok liggende her en liten stund før vi tar en tur ned på lekeplassen og spiser middag senere i kveld. Det blir ikke mer farting i dag, for nå har lommeboken satt stopp, og bilkjøringen får vente til vi har 10 timer foran oss hjem i morgen. Gleder meg ikke til den turen, men det er hvertfall siste lange biltur på veldig veldig lenge, og jeg kjenner jeg gleder meg til å komme hjem igjen til min egen seng, jobbrutiner og treningsrutiner. Jeg har helt sikkert lagt på meg 5 kilo den ferien her, men jeg får trøste meg med at lommeboken har mistet langt mer enn det.


Ha en fin mandag <3 

 

 

Jessica Kristiansen

17.07.2017 kl.19:51

Så flotte bilder! Ha en fin mandag dere også! :)

Helene Grønberg

23.07.2017 kl.14:18

Jessica Kristiansen: Takk :D

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Kontakt meg

helene721@gmail.com

Instagram

Jasper Roberts - Blog
hits